Arbeidsovereenkomst opstellen

Het opstellen van een goede arbeidsovereenkomst voorkomt arbeidsrechtgeschillen. Wij helpen u er graag bij.

Arbeidsovereenkomst beëindigen

Het beëindigen van een arbeidsovereenkomst is aan regels en procedures onderworpen. Wij helpen bij het opstellen van beëindingsovereenkomsten, het aanvragen van een ontslagvergunning bij het UWV of gerechtelijke ontbinding van de arbeidsovereenkomst.

Ontslag op staande voet

Ontslag op staande voet is ingrijpend voor uw werknemer. Er dient daarom terughoudend gebruik gemaakt te worden van die bevoegdheid. We informeren u graag over in welke gevallen het kan en begeleiden u zodra u toch van die bevoegdheid gebruik wil maken.

Concurrentiebeding en relatiebeding

Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van een goed concurrentie- of relatiebeding, waaronder een social-mediabeding. Ook kunnen we iets voor u betekenen als uw voormalig werknemer het concurrentiebeding of relatiebeding overtreedt.

Zieke werknemer

Werkgever en werknemer zijn samen verantwoordelijk voor reïntegratie bij ziekte. Wij kennen de weg en weten hoe te handelen. Ook wanneer uw werknemer onvoldoende meewerkt aan de reïntegratie kunnen wij u informeren over loonsancties.

Procederen bij de Kantonrechter

Kunt u met uw werknemer niet meer door één deur, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden om afscheid van elkaar te nemen door de arbeidsovereenkomst te ontbinden.

Aanvraag ontslagvergunning

In sommige gevallen kunt u de arbeidsovereenkomst ook beëindigen door de arbeidsovereenkomst op te zeggen na het verkrijgen van een ontslagvergunnning. We helpen u graag bij het aanvragen daarvan en informeren u over de regels die gelden bij het opzeggen van een arbeidsovereenkomst.

Onze kennispartner (all4people)

Als het gaat om niet-juridische verzuimvraagstukken, reïntegratie- en outplacementtrajecten, dan brengen wij u graag in contact met de HR-specialisten van All4people (zie ook www.all4people.nl).

Lenie Spoor

Wij staan voor u klaar

  • Wij laten niet los
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Stel ons uw vraag Laat ons u bellen