Wie zoekt naar een advocaat in de omgeving Drunen, die is bij Silver Advocaten aan het enige juiste adres. Niemand zit natuurlijk te wachten op juridisch getouwtrek maar op de een of andere manier krijgt iedereen er vroeg of laat een keer mee te maken. Als het dan zover is dan bent u bij Silver Advocaten, hét advocatenkantoor van Waalwijk en omgeving, in goede en vooral professionele handen. Wij zijn een modern en jong advocatenkantoor nabij Drunen. Dat betekent dat u niet alleen bij ons terecht kunt als u zoekt naar een advocaat in Waalwijk, want gezien de nabijheid stellen wij evengoed een advocaat beschikbaar voor Drunen, Vlijmen, Kaatsheuvel en omgeving.

Advocatenkantoor Drunen

Silver Advocaten is dus gevestigd in Waalwijk en dat maakt dat we altijd een advocaat beschikbaar hebben voor Drunen, Vlijmen, Kaatsheuvel en omgeving. Wij zijn er speciaal voor ondernemingen en instellingen, kortom voor de zakenwereld waar het een groot voordeel is om altijd een advocaat achter de hand te hebben. Silver Advocaten biedt u een waardige, loyale en professionele dienstverlening. Natuurlijk bent u ook welkom in een specifiek geval en hopen we voor u dat u daarna nooit meer terug hóeft te komen, maar over het algemeen gaan wij een duurzame relatie aan met ondernemingen en instellingen die past bij de zakenrealiteit en die klaar is voor toekomstige problemen en vraagstukken. Vanuit een betrokken grondhouding leren we onze vaste cliënten goed kennen en dat levert een optimale samenwerking. Zo kunnen we optreden als betrouwbaar, betrokken en vindingrijk businesspartner.

Wij bieden dus een loyale advocaat voor Drunen en omgeving die op elk gewenst moment voor u klaar staat. En dat is een zekerheid die wel zo handig is. Wij kunnen u bijstaan op alle noodzakelijke juridische deelgebieden.

Juridisch advies Drunen

Uw advocaat in Drunen en omgeving van Silver Advocaten is als vanzelfsprekend van alle juridische markten thuis. Vanuit onze betrokkenheid bij en bekendheid met cliënten kunnen we snel en adequaat juridisch advies op maat geven. Op het gebied van ondernemingsrecht bijvoorbeeld. Zo begeleiden we de koop of verkoop van bedrijven of bedrijfsonderdelen in nauwe samenwerking met uw eigen of onze notariële en financiële kennispartners. Een met onze hulp opgestelde aandeelhouders- of managementovereenkomst zorgt verder voor interne rust en stabiliteit. Dat zou er aan kunnen bijdragen dat we wegblijven uit onze andere specialisaties binnen het ondernemingsrecht: geschillen tussen aandeelhouders en bestuurders, en faillissementsrecht. Contracten stroomlijnen de zakenwereld, mits goed opgesteld. Wij kennen de kleine lettertjes maar al te goed en we zorgen dat ze in uw voordeel werken. U kunt bij onze dienstverlening in het contractrecht denken aan koopovereenkomsten, hypotheek, pacht, beroepsaansprakelijkheid, procederen bij de rechtbank, en overeenkomsten rond opdrachten, financiële dienstverlening en geld uitlenen.

Verder bieden we nog expertise op gebieden als arbeidsrecht, huurrecht, incasso en aansprakelijkheid. Contact opnemen is de beste manier om te ontdekken dat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen. Bij de contactgegevens vindt u ons telefoonnummer, mailadres en bezoekadres.

Wij staan voor u klaar

  • Wij laten niet los
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Stel ons uw vraag Laat ons u bellen