Werken bij Silver Advocaten

Bij Silver Advocaten kom je terecht in een professionele en aantrekkelijke werkomgeving. Vanuit ons kantoor in Waalwijk houden we ons bezig met zeer complexe juridische zaken, hoofdzakelijk op gebied van financieel recht, (beroeps)aansprakelijkheidsrecht, vastgoedrecht en ondernemersrecht. We zijn een jong en enthousiast team en investeren in onze de (persoonlijke) ontwikkeling van onze werknemers.


  

Wie zoeken we?

Ben jij enthousiast, deskundig, professioneel en werk je graag in een omgeving waar je eigen verantwoordelijkheid krijgt en kansen krijgt om je verder te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou.

We zijn op naar:


 
  

Historie

Ons kantoor is in 2011 opgericht door Joost Papeveld en Rob Silvertand. Zij hebben in het verleden veel zaken behandeld over de aandelenlease-affaire en woekerpolissen. Daar is de passie voor financieel recht ontstaan. Inmiddels hebben we talloze zaken behandeld betreffende het financieel recht en op gebied van de zorgplicht van dienstverleners. We hebben bijgedragen aan de ontwikkeling in de jurisprudentie over de betekenis en reikwijdte van “de zorgplicht” van banken, financiële- en zakelijke dienstverleners.


  

Uitdagende en complexe zaken

Silver Advocaten heeft twee handelsnamen of ‘labels’: Zorgplicht Advocaten en Financieel Recht Advocaten.

Via het label Financieel Recht Advocaten adviseren en procederen wij onder meer over onderwerpen zoals opzegging bankrelatie, WWFT, renteswaps, beleggingsschade en overkreditering.

Via het label Zorgplicht Advocaten staan we cliënten bij die een klacht hebben of schade hebben geleden als gevolg van een fout van een zakelijke dienstverlener. Dit kan bijvoorbeeld gaan om accountants, notarissen, makelaars en financiële adviseurs.

We behartigen de belangen van cliënten waarbij de tegenpartijen voornamelijk door ‘Zuidas-kantoren’ worden bijgestaan. De zaken die wij behandelen zijn complex en zeer uitdagend. Door middel van de juiste begeleiding, vrijheid om eigen zaken te behandelen en een multidisciplinair team streven we er naar om het beste uit onze werknemers te halen.


  

Innovatie

Binnen Silver Advocaten wordt er veel aandacht besteed aan innovatie en het ontwikkelen van versnelde werkprocessen. Ook houden we de ontwikkelingen in de financiële sector nauw in de gaten. We leren iedere dag en staan open voor inbreng van nieuwe ideeën door onze werknemers.


  

Samen bouwen aan de toekomst

We hebben een groeiambitie en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen met name de niches financieel recht, (beroeps-)aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht met zeer gespecialiseerde advocaten en de daarbij behorende staf. Als jij daar onderdeel van uit wil maken, maken we graag kennis met je.

Wij staan voor u klaar

  • Wij laten niet los
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant