Jip is sinds 2015 aan het kantoor verbonden en sinds 2017 werkzaam als advocaat. Cliënten en collega’s omschrijven Jip als:

  • Ambitieus
  • Toegankelijk
  • Volhardend

Advocaat huurrecht en bouwrecht

Jip is onder meer actief in (bedrijfsmatig) huurrecht. Jip ondersteunt huurders en verhuurders van bedrijfsruimten, maar staat ook verhuurders bij die een geschil hebben met een huurder van een woonruimte. U kunt bij Jip onder meer terecht voor het opstellen en beoordelen van een goede huurovereenkomst en algemene voorwaarden, maar ook voor huurbeëindiging- en ontruimingsprocedures, alsmede voor geschillen over de huurprijs en eventuele gebreken in het gehuurde. Voorts behandelt Jip zaken op gebied van het (civiele) bouwrecht. Het gaat daarbij vaak om geschillen tussen opdrachtgevers, aannemers en/of architecten die betrekking hebben op diverse gebreken aan onroerende zaken.

Advocaat beroepsaansprakelijkheid

Jip heeft tevens expertise op gebied van het beroepsaansprakelijkheidsrecht. Daarbij adviseert hij o.a. omtrent de vraag of een beroepsbeoefenaar een fout heeft gemaakt, althans zijn zorgplicht heeft geschonden, en of dat kan leiden tot aansprakelijkheid. Ook gerechtelijke procedures tegen beroepsbeoefenaren gaat Jip niet uit de weg.

Algemene rechtspraktijk

Jip is verder actief in de algemene rechtspraktijk voor ondernemers en helpt hen bij het incasseren van hun betwiste en onbetwiste vorderingen.

Geregistreerde rechtsgebieden

Jip van Vlokhoven heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht: Bedrijfsruimte en woonruimte
  • Vastgoedrecht: Bouwrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk LinkedIn-profiel van Jip

Wij staan voor u klaar

  • Wij laten niet los
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Stel ons uw vraag Laat ons u bellen