Wil jij als juridisch medewerker werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Wil jij op termijn aan de slag als advocaat? Dan zoeken wij jou.


  

Financieel Recht Advocaten

Financieel Recht Advocaten/ Zorgplicht Advocaten is een jong Litigation Boutique advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Wij zijn een groeiende praktijk met een enthousiast team van advocaten en medewerkers met een gemengde leeftijdsopbouw. Wij werken uit principe alleen voor afnemers van diensten en financiële producten.

Onze klanten, zowel (vermogende) particulieren maar ook bedrijven en instellingen omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’.

Wij hebben groeiambities en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.


  

Functie

Als talentvolle Juridisch Medewerker ga je meebouwen aan ons kantoor. Je werkt mee binnen de specialisatie Financieel Recht en Zorgplicht. Je bent betrokken bij de behandeling van zaken, zoveel als mogelijk, vanaf begin tot het eind. Waar dat mogelijk is werk je zelfstandig aan zaken.

Als Juridisch Medewerker houd je jezelf zowel bezig met adviseren als met procederen.


  

Vaardigheden

  • Ben jij die talentvolle ambitieuze afgestudeerde jurist of studeer je binnenkort af?
  • Wil jij jezelf ontwikkelen op jouw vakgebied en zoek je een werkgever die dat faciliteert?
  • Herken jij jezelf in de omschrijving van onze klanten, de vakgebieden en niet onbelangrijk werk je graag in een jong enthousiast team?
  • Ben jij gedreven, analytisch sterk, creatief, communicatief vaardig en heb je een no nonsens mentaliteit.
  • Ga jij graag met collega’s leuke dingen buiten het werk doen?

Heb je de ervaring nog niet helemaal maar voldoe je wel aan het profiel én ben je bereid om door middel van inhouse trainingen je de skills en ervaring eigen te maken, dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken.


  

Wat bieden we

We bieden je een uitdagende en afwisselende werkomgeving met arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor hooggekwalificeerde professionals binnen een Litigation Boutique advocatenkantoor. Je komt te werken in een moderne, professionele informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei.


  

Interesse

Is je belangstelling gewekt, stuur dan je motivatiebrief inclusief cv naar henk.hoogardie@all4people.nl

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.