Wil jij werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan zoeken wij jou. 

Wij

Silver Advocaten is een advocatenkantoor dat o.a. zaken behandeld op gebied van financieel recht en (beroeps-)aansprakelijkheid. Via de labels van Silver Advocaten genaamd ‘Financieel Recht Advocaten’ en ‘Zorgplicht Advocaten’ weten particuliere en zakelijke klanten uit het hele land ons te vinden. Vanuit ons kantoor in Waalwijk streven wij een hoog niveau van juridische dienstverlening na en adviseren en procederen wij voor deze klanten.

Daarnaast bedient Silver Advocaten lokaal het MKB-segment op gebied van vastgoedrecht en ondernemersrecht.

Wij hebben een groeiambitie en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niches financieel recht en beroepsaansprakelijkheidsrecht met zeer gespecialiseerde advocaten en de daarbij behorende staf. 

Wat ga je doen?

Als advocaat-stagiaire civiel recht behandel je zaken op (één van) voornoemde rechtsgebieden. Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheid en hebt rechtstreeks contact met cliënten. In grotere zaken werk je samen met een andere ervaren advocaat. Je krijgt de kans om te adviseren en procederen over verschillende rechtsgebieden, met name financieel recht, (beroeps)aansprakelijkheidsrecht en vastgoedrecht, om zo te ontdekken waar je in de praktijk het meest enthousiast van wordt. Uiteraard krijg je goede begeleiding van je patroon en andere advocaten.

Er is een open en vrije werkcultuur en wij staan open voor jouw ideeën, zowel op juridisch vlak als op andere vlakken. Wij faciliteren ideeën die bijdragen aan een prettige en professionele werkomgeving voor onze medewerkers en klanten. 

Jij

 • Je hebt je masteropleiding voltooid, bent een ambitieuze jurist en wil graag werken in de advocatuur.
 • Je wil graag werken in een jong en enthousiast team.
 • Je wil graag starten met de Beroepsopleiding Advocatuur en zoekt een werkgever die dat faciliteert.
 • Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn.
 • Je wilt je graag ontwikkelen op jouw vakgebied en zoekt een werkgever die dat faciliteert.
 • Je vindt het leuk om een paar keer per jaar met je collega’s leuke dingen buiten het werk te doen?

Ben je nog niet volledig klaar met je studie, maar is het einde van je masteropleiding wel in zicht? Dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken. De mogelijkheid bestaat om gedurende je opleiding parttime bij ons te komen werken, zodat je na het voltooien van de opleiding direct een leuke fulltimebaan hebt. 

Wat bieden we?

 • De kans om in ‘de regio’ te werken op hoog niveau, waarbij de tegenpartijen hoofdzakelijk door “Zuidas-kantoren” worden bijgestaan.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je competenties, ervaring en kennis.
 • De kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van trainingen, cursussen en door middel van betrokkenheid binnen onze onderneming.
 • Een moderne, professionele informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei.


 

Geïnteresseerd?

Is je belangstelling gewekt, stuur dan je motivatiebrief inclusief cv naar henk.hoogardie@all4people.nl.

Heb je nog vragen neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people. Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt Henk bereiken op 06-39884200.

Meer informatie over ons kantoor vind je op: Silver-Advocaten, Financieelrecht-Advocaten en Zorgplicht-Advocaten.