Wil jij werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan zoeken wij jou. 

Wij

Silver Advocaten is een advocatenkantoor dat o.a. zaken behandeld op gebied van financieel recht en (beroeps-)aansprakelijkheid. Via de labels van Silver Advocaten genaamd ‘Financieel Recht Advocaten’ en ‘Zorgplicht Advocaten’ weten particuliere en zakelijke klanten uit het hele land ons te vinden. Vanuit ons kantoor in Waalwijk streven wij een hoog niveau van juridische dienstverlening na en adviseren en procederen wij voor deze klanten.

Wij hebben een groeiambitie en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met zeer gespecialiseerde advocaten en de daarbij behorende staf. 

Wat ga je doen?

Als advocaat-medewerker financieel recht en/of (beroeps-)aansprakelijkheid behandel je zaken op (één van) deze rechtsgebieden. Je werkt voornamelijk voor vermogende particulieren en zakelijke partijen die een conflict hebben met een financiële instelling of andere professionele dienstverlener. In een dynamische praktijk waarin je adviseert en zeker ook procedeert, ligt de focus op WWFT-gerelateerde zaken en/of schending van de zorgplicht door dienstverleners. Ook het behandelen van tuchtzaken tegen accountants, notarissen en andere dienstverleners is onderdeel van onze praktijk.

Als advocaat medewerker ga je verder meebouwen aan ons kantoor. Je bent contactpersoon en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in jouw zaken binnen jouw specialisatie. Je handelt zaken vanaf begin tot het eind geheel zelfstandig af. Er is een open en vrije werkcultuur en wij staan open voor jouw ideeën, zowel op juridisch vlak als op andere vlakken. Wij faciliteren ideeën die bijdragen aan een prettige en professionele werkomgeving voor onze medewerkers en klanten.


 

Jij

 • Je werkt graag in een jong enthousiast team.
 • Je hebt je advocaatstage afgerond en beschikt over 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent ambitieus en wilt jezelf graag verder ontwikkelen en zoekt een werkgever die dat faciliteert? Onder meer door middel van inhouse-trainingen of externe specialisatieopleidingen bieden wij die kans.
 • Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn?
 • Daarnaast ben je gedreven, analytisch sterk, creatief, communicatief vaardig en heb je een no nonsens mentaliteit.
 • Je vindt het leuk om een paar keer per jaar met je collega’s leuke dingen buiten het werk te doen?

Heb je nog onvoldoende werkervaring op gebied van financieel recht en/of (beroeps-) aansprakelijkheidsrecht, maar ben je bereid door middel van o.a. inhouse-trainingen je de benodigde kennis, skills en ervaring eigen te maken? Dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken. 

Wat bieden we?

 • De kans om in ‘de regio’ te werken op hoog niveau, waarbij de tegenpartijen hoofdzakelijk door “Zuidas-kantoren” worden bijgestaan.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je competenties, ervaring en kennis. Een leaseauto kan in overleg onderdeel uitmaken van de arbeidsvoorwaarden.
 • De kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door middel van trainingen, cursussen en door middel van betrokkenheid binnen onze onderneming.
 • Een moderne, professionele informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Geïnteresseerd?

Is je belangstelling gewekt, stuur dan je motivatiebrief inclusief cv naar henk.hoogardie@all4people.nl.

Heb je nog vragen neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people. Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt Henk bereiken op 06-39884200.

Meer informatie over ons kantoor vind je op: Silver-Advocaten, Financieelrecht-Advocaten en Zorgplicht-Advocaten.