Neslihan is sinds 2022 aan het kantoor verbonden en sinds 2023 is zij werkzaam als advocaat.

Cliënten omschrijven Neslihan als:

  • Doortastend;
  • Resultaatgericht;
  • Praktisch;
  • Ambitieus.

Haar ambitieuze karakter komt in haar manier van werken sterk naar voren: zij gaat een uitdaging niet uit de weg, bijt zich vast in een zaak en geeft niet op voordat de onderste steen boven is. Want alleen dan kan het beste resultaat voor een cliënt worden bereikt. En dat is waar het voor haar uiteindelijk om draait.

Advocaat financieel recht

Neslihan is werkzaam als advocaat financieel recht. Neslihan adviseert en procedeert in zaken die betrekking hebben op het financieel (toezicht)recht, aansprakelijkheidsrecht en de Wwft. Zij staat ondernemers en particulieren bij die een geschil hebben met een bank, verzekeraar of een andere financiële instelling.

U kunt bij Neslihan onder meer terecht voor een onterechte beëindiging van de bankrelatie, een onterechte opzegging van een hypothecaire geldleningsovereenkomst door de bank, overkreditering of een onterechte registratie in het IVR/EVR-register.

Advocaat arbeidsrecht

Daarnaast heeft Neslihan expertise op het gebied van Arbeidsrecht. Neslihan staat werkgevers en werknemers bij met advies en ondersteuning, al dan niet in conflictsituaties. Zij beheerst alle facetten van het arbeidsrecht en heeft een bijzondere interesse in het individueel- en collectief ontslagrecht en vraagstukken rondom arbeidsongeschiktheid.

U kunt bij Neslihan terecht voor alle arbeidsrechtelijke kwesties. Een advies over bijvoorbeeld een concurrentiebeding, ontslagprocedures of arbeidsongeschiktheidskwesties.

Neslihan is lid van de Vereniging van Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Linkedin-profiel van Neslihan
Nesliham_Karacaoglan

Wij staan voor u klaar

  • Wij laten niet los
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Stel ons uw vraag Laat ons u bellen